Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Válságban az ebrendészeti ellátórendszer

Sokkal több kóbor kutya van Magyarország utcáin, mint ahány férőhelyet tart fenn az egyébként is szuperdrága és szuper elavult állami ebrendészeti ellátórendszer - állítják az állatvédők.

Tovább

 

Mégsem lesz népszavazás a rókavadászatról

Bár korábban a konzervatívok megígérték, Theresa May brit miniszterelnök most bejelentette: mégsem tartanak népszavazást arról, hogy újra engedélyezzék-e a kutyák használatát rókák és más emlősök vadászatánál.

Tovább

 

Milliós kárt okoztak a kóbor kutyák - megrázó fotók

Két szarvast - egy bika- és egy ünőborjút - pusztítottak el kutyák. A vadász körültekintően és szakszerűen járt el, mégis tart az állatvédőktől. Bár ismert az egyik kóbor eb gazdája, valószínűleg megússza a felelősségre vonást.

Tovább

 

Nem minden lelőtt kutyából lesz sajtóhír

A számoknak nem barátja, de bármikor beismeri, ha másoknak jobb megoldása akad egy problémára - Szabó Rebekával, a Párbeszéd Magyarországért volt országgyűlési képviselőjével, Zugló alpolgármesterével beszélgettünk vadászatról, kutyákról és vaddisznókról.

Tovább

 

Kutyakötelesség - vigyázni a kutyára

A kutyatartók számára állított össze a rendőrség és a NÉBIH karöltve útmutatót jogokról és kötelességekről. Ha valóban betartaná mindenki a szabályokat, sokkal kevesebb lenne a konfliktus.

Tovább

«
123

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek