Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Nem sikerült megállítani a románoknak a sertéspestist

Alig 500 méterre attól a háztáji sertésteleptől, ahol a múlt hétvégén találtak beteg disznókat, újabb portán regisztrálták az asp megjelenését. Eközben Németországban rekordokat dönt az elejtett vaddisznók száma, míg idehaza visszaesés várható.

Tovább

 

Tényleg nem alszanak téli álmot: síelőket rémisztgetett a medve

Ismét medvét láttak a Keresztényhavason, a Postăvarul menedékháznál, a sípálya szomszédságában. A csendőröket ketten is értesítették - mondta el Ciprian Sfreja, a megyei csendőrség szóvivője.

Tovább

 

Kutyái mentették meg a juhászt a medvétől szilveszterkor

Újból emberre támadt medve a székelyföldi Hargita megyében - közölte kedden a Hargita megyei önkormányzat sajtószolgálata. A medve szilveszterkor a Csíkszentimrei Büdösfürdő közelében támadt egy juhászra, akit a kutyái mentettek meg a nagyvadtól.

Tovább

 

Terítéken a Hargitát terrorizáló medve

Száznál is több juhot, közel félszáz szarvasmarhát ölt meg a Hargitán garázdálkodó medve az elmúlt három év alatt. Ez a vad lett az első, minek kilövését engedélyezték a román hatóságok.

Tovább

 

Az uniós tagállamok nem fogadnak be román medvéket

Noha egyre gyakoribbak és brutálisabbak Erdélyben a medvetámadások, az Európai Unió tagállamai nem fogadnának be Romániából áttelepített vadállatokat.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek