Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Vadász leszel és katona… – összeborult a honvédség és a vadászkamara

Együttműködési keretmegállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, az Országos Magyar Vadászati Védegylet és az Országos Magyar Vadászkamara. Azt azonban homály fedi, pontosan hogyan is működne együtt a hadsereg és a vadásztársadalom.

Tovább

 

Ülésezett az OMVK elnöksége

Az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége 2019. április 15-én tartotta soron következő ülését. Az ülésen összesen 16 napirendi pontot tárgyalt az Elnökség.

Tovább

 

Kiderült, mennyit kapnak a megyei kamarák a világkiállítási programokra

Noha a vadászati világkiállítás anyagi részével kapcsolatos döntésekről semmit nem lehet tudni, mégis úgy tűnik: véglegesítették a költségvetést. Azt legalábbis kőbe vésték, mennyit költhetnek a megyei kamarai szervezetek: három év alatt kevesebbet, mint amennyit csak idén kommunikációra irányoztak elő.

Tovább

 

Hétfőtől lehet kiváltani a megdrágult vadászjegyet

A szokásoktól eltérően nem január első napjától, csak a közepétől lehet kiváltani a vadászjegyet - immár dupla áron. Aki azonban a következő másfél hónapban ezt elmulasztja, az nem csupán a vadászatról mondhat le, de fegyvert is illegálisan tart.

Tovább

 

Az agrárkamara készíti a vadkárprotokollt

Egységes vadkárfelmérési útmutatót készít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a tervezet a NAK és az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) szakmai és finanszírozói közreműködése mellett készült - közölte az agrárkamara.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek