Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

A milleniumi pavilon már a világkiállításra készül

Felújítják és áthelyezik a Gemenc Zrt. bárányfoki millenniumi pavilonját, az épület a pörbölyi Ökoturisztikai Központban vadászati és kulturális kiállítóhelyként működik majd.

Tovább

 

A Századvég fogja reklámozni a vadászati világkiállítást

Kiírták a pályázatot a 2021-es vadászati világkiállítás reklámozására. A promócióra - ahogy azt korábban megírtuk - 2019.ben (!) egymilliárd forintot szánnak. Mindössze egyetlen konzorcium jelentkezett a munkára, amely a Századvéget is soraiban tudja.

Tovább

 

Már a kormány sem beszél vadászati Világkiállításról

A kormány módosította az idei költségvetést, hogy az eddig vadászati világkiállításnak titulált rendezvény előkészítésére rendelkezésre álljon 7 milliárd forint. De a határozat már csak "vadászati kiállítást" emleget.

Tovább

 

Világkiállítás: csak kérdések vannak

Tíz fős, kormánybiztosi titkárság, szervezőbizottság és a projektcég is bábáskodik a 2021-es vadászati világkiállítás körül. Mi a feladatuk? Miért kell ennyi szervezet? Ha nincs még költségvetése az expónak, mire költenek 2019-ben 7 milliárdot? Ezeket szerettük volna megtudni Kovács Zoltántól, a kiállítás kormányzati felelősétől.

Tovább

 

2021-es világkiállítás: nem tudni még, mennyibe fog kerülni

Nem mertem még megmutatni a költségeket a gazdasági miniszternek - tréfálkozott a FeHoVa megnyitóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A költségvetés nem tekinthető soknak egy világkiállítás kapcsán - reagált lapunknak a szervező miniszteri biztos.

Tovább

«
123

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek