Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Egyre kevesebb a madár

A dél-európai, közel-keleti és észak-afrikai vadászatnak és befogásnak évente átlagosan huszonötmillió madár esik áldozatul, de a monokultúrás mezőgazdaság és a klímaváltozás jóval nagyobb pusztítást végez az állományokban.

Tovább

 

2500 védett madár teteme került elő

Több mint 2500 védett madár tetemére bukkantak a pénzügyőrök egy román autóban az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán - közölte a NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága kedden.

Tovább

 

A vízimadarak etetése nem segítség, hanem gyilkosság

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Épp ilyen a vízimadarak jószándékú, de hihetetlenül káros etetése. Mutatjuk, miért gyilkosság, amit életmentésnek gondolunk.

Tovább

 

Bőröndben csempészett madarakat

Egy levegőtlen bőröndbe zsúfolva akart 168 trópusi madarat Mexikóból Németországba csempészni egy férfi, a cancúni repülőtéren azonban csomagjainak átvizsgálásakor lebukott.

Tovább

 

Ritkították a Kormoránokat a Tisza mentén

Február végéig vadásztak a kormoránokra a Közép-Tisza mentén, a kiskörei erőműtől lefelé tartó Tisza-szakaszon. A madarak a halak pusztításával évente százmilliós károkat okoznak. A vadászok 300 példány kilövésére kaptak engedélyt - mondta Donkó Péter, a szolnoki Közép-Tisza-vidéki Horgász Egyesületek Szövetségének szövetségi titkára. A gyérítést...

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek