Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Az agrárkamara készíti a vadkárprotokollt

Egységes vadkárfelmérési útmutatót készít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a tervezet a NAK és az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) szakmai és finanszírozói közreműködése mellett készült - közölte az agrárkamara.

Tovább

 

Hivatásos vadászokat segít a somogyi kamara

Saját, megyei vadgazdálkodási alapjukból 7,5 millió forinttal támogatja a Somogyi Vadászkamara a megye vadászatra jogosultjainál foglalkoztatott hivatásos vadászokat.

Tovább

 

Élőhelyfejlesztés, ragadozógyérítés – kiírta első pályázatát a Vadgazdálkodási Alap

A vadászok befizetéseiből összeálló, 600 millió forint értékű Vadgazdálkodási Alap vissza nem térítendő támogatására pályázhatnak első alkalommal a vadászatra jogosultak.

Tovább

 

Megijedtek a szocialisták – nem kaphat múzeumot a kamara

A sajtó és a többi ellenzéki párt nyomására hivatkozva az MSZP visszavonta annak a törvénytervezetnek a támogatását, amely a Vadászkamarának adta volna a hatvani Vadászati Múzeumot. Ahogy azt korábban megírtuk: e hét keddjén nyújtotta be nyolc országgyűlési képviselő a parlamentnek azt a törvénytervezetet, amely az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)...

Tovább

 

Fidesz-MSZP koalíció segíti a vadászmúzeumot

Példátlan együttműködés történt a hatvani vadászmúzeum kapcsán: fideszes, kereszténydemokrata és szocialista képviselők közösen nyújtották be a múzeum átadásáról szóló törvényjavaslatot.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek