Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

A kamara felkészült a hatvani múzeum átvételére

Módosította alapszabályt és az Országos Magyar Vadászkamara rendkívüli küldöttgyűlése, így elhárult minden akadálya a hatvani vadászati múzeum átvételének. A testület megválasztotta az új főtitkárt is.

Tovább

 

A vadászmúzeumról egyeztetett a Kamara

A Széchenyi Zsigmond Kárpát-Medencei Vadászati Múzeum átvétele volt a fő téma az Országos Magyar Vadászkamara Elnökségének november 17-ei ülésén. A testület idei negyedik egyeztetésén emellett egyéb tervezeteket is véglegesített, amelyekről a december 11-ei rendkívüli közgyűlés szavazhat.

Tovább

 

A vadászkamaráé lett a hatvani múzeum

Politikai viták és hosszas egyeztetés után végül az Országos Magyar Vadászkamarához került a hatvani vadászati múzeum üzemeltetése. A költségvetés évek alatt egymilliárd forintot ad a működtetésre.

Tovább

 

Megijedtek a szocialisták – nem kaphat múzeumot a kamara

A sajtó és a többi ellenzéki párt nyomására hivatkozva az MSZP visszavonta annak a törvénytervezetnek a támogatását, amely a Vadászkamarának adta volna a hatvani Vadászati Múzeumot. Ahogy azt korábban megírtuk: e hét keddjén nyújtotta be nyolc országgyűlési képviselő a parlamentnek azt a törvénytervezetet, amely az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)...

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek