hírek betörésHét vadászfegyvert, terepjárót és krosszmotort is vittek a fosztogatók.

 

Egy kisgyőri ingatlanról tulajdonítottak el nagy értékű járműveket, fegyvereket, lőszereket, trófeákat, karórát, italokat és réz esőcsatornát, összesen több tíz millió forint értékben. Április 25-ét megelőzően ismeretlen elkövető vagy elkövetők betörtek egy kisgyőri ingatlanba, ahonnan egy Mercedes 463 típusú terepjárót, hét vadászfegyvert, lőszereket, trófeákat, KTM típusú krosszmotort, márkás kerékpárt, órát, szeszes italokat és 30 méter réz esőcsatornát tulajdonítottak el.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen tettes vagy tettesek kilétével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám), vagy a sutobalazs@borsod.police.hu elektronikus levelezési címre is küldhet üzenetet.

A bejelentő a nap 24 órájában hívhatja továbbá a megyei rendőr-főkapitányságot a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számát, vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.