Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Cápával harcolt a krokodil a betevő falatért - videó

Konkurense akadt a halászok hajóját követő krokodilnak. Ahogy vízbe esett a "jutalomfalat", megjelent egy cápa is.

Tovább

 

5100 milliárdnyi uniós támogatást kap a természetvédelem 2004 óta

Az elmúlt évtizedek egyértelmű nyertese a természetvédelem, azért kell dolgozni, hogy a természet is nyertessé váljon - mondta a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára szombaton a Balaton-felvidéki Nemzeti Park létrehozásának 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen. >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Mosolyogj! - te is belesétálhatsz a kameracsapdába

A magyar erdők is tele vannak már elrejtett kamerákkal. Igaz, a vadállományt pásztázzák vele, de bárkiről készülhet felvétel véletlenül. A magyar jog pedig nem tisztázza az ilyen helyzeteket.

Tovább

 

Megmenekült a hópárduc

Aktualizálta vörös listáját a Természetvédelmi Világszövetség. Kihalás fenyegeti az észak-amerikai kőrisek és az afrikai antilopfajok egy részét, a hópárducok azonban már nem tartoznak a veszélyeztetett fajok közé.

Tovább

 

A vadászati világkiállítás nem csak a vadászatról szól majd

Én sem az a vadász vagyok, amelyikről beszélni szeretnék a kiállításon - mondta Károlyi József, a 2021-es budapesti Vadászati Világkiállítás miniszteri biztosa. Lapunknak adott interjújában arról is beszélt, milyen meglepetésekkel készül a rendezvényre.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek