Magasles
 

Budapesten csatlakozott Kína a Vadvédelmi Tanácshoz

A magyar parlamentben írta alá a Vadvédelmi Tanácshoz való csatlakozásról szóló dokumentumot a kínai vadvédelmi szervezet vezetője. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes elsőként az ázsiai országot hívta meg hivatalosan a 2021-es Vadászati Világkiállításra.

Tovább

 

Vadászok segítettek a kórházon

A korábbi évekhez hasonlóan a Mosonmagyaróvár környéi vadásztársaságok ezúttal is a Karolina Kórháznak ajánlották fel a tavalyi vadásznap tomboláján befolyt összeget. Az adományt a héten adták az intézménynek.

Tovább

 

Tízezrek tiltakoznak, mert a kormány nem tesz semmit a medvetámadások ellen

Több mint 13 ezer Hargita megyei polgár panaszolta be a romániai környezetvédelmi minisztériumot az ombudsmannál (romániai megnevezése: a nép ügyvédje) a nagyvad-populációk szabályozásának elmulasztása miatt.

Tovább

 

Rasszista Alekosz kiosztja a vadászokat

Egy Budapest környéki lőtér kérhette fel korunk antihősét, a Való Világ negyedik szériájának kisgatyás győztesét, hogy promotálja szolgáltatásaikat. Azt elképzelni sem tudjuk, hogy mi vitte rá a magyar lövészet talán legszínvonalasabb lapját, a Shootingpresst, hogy ehhez az elmebajhoz asszisztáljon. Azt pedig végképp nem értjük: Alekoszt miért nem tartóztatták...

Tovább

 

Ilyen vadhívót még senki nem csinált a világon

Nem állít kevesebbet az észak-kaliforniai Allie Megan Webb, minthogy kifejlesztette a tökéletes vadhívót a Bigfoot-vadászoknak.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek