Magasles
 

120 milliós csalás illegális vadásztatással

Tizenegyen szövetkeztek össze, hogy külföldi vadászokat kopasszanak meg - összesen 119 millió forint értékben. Az illegális vadászatokon őzbakokat tereltek a mit sem sejtő külföldiek elé.

Tovább

 

Brüsszel korlátozná a fegyvertartást

Kötelező érvényű ajánlásában arra készül az Európai Unió egyik szakbizottsága, hogy jelentősen szigorítsa a tagállamok polgárai által engedéllyel birtokolt lőfegyverek tartását.

Tovább

 

Hagyd az erdőben! 

A Budakeszi Vadaspark arra kéri a természetjárókat, hogy ne bolygassák a természet rendjét! Ne nyúljanak az elárvultnak hitt, a vadonban magukra hagyott kisállatokhoz. A túlzó, félreértelmezett gondoskodás ugyanis könnyen tragédiához vezethet.

Tovább

 

Mulasztás esetén Megvonják a vadászati jogot 

Büntetés helyett segítség - ez a filozófiája az új vadászati törvénynek. Kibékíthetetlennek látszó ellentétet igyekszik feloldani a jogszabály vadásztársaságok és a hivatásos vadászok között. Jámbor Lászlóval, az Országos Magyar Vadászkamara elnökével beszélgettünk.

Tovább

 

Bőröndben csempészett madarakat

Egy levegőtlen bőröndbe zsúfolva akart 168 trópusi madarat Mexikóból Németországba csempészni egy férfi, a cancúni repülőtéren azonban csomagjainak átvizsgálásakor lebukott.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek