Magasles
 

21,5 millióért kelt el a Tüskevár kézirata

A kikiáltási ár többszöröséért, 21 és fél millió forintért kelt el Fekete István: Tüskevár című regényének eredeti, tintával írt kézirata a Múzeum Antikvárium 33. árverésén pénteken Budapesten.

Tovább

 

Sebestyén Balázs odapörkölt a vadászoknak - visszapörkölünk

"Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni … mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták … Az összes le kellett volna lője a másikat! … Az megy vadásznak, aki gyáva katonának." - fakadt ki az egyik reggeli rádióműsorban Sebestyén Balázs, műsorvezető. Ha ő így… mi így biztos nem. >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Az OMVK elnöksége mindenképp árat akar emelni

A jogszabály-módosító javaslatok megjelenésével egy időben küldte ki az OMVK a soron következő elnökségi ülés napirendi pontjairól szóló tervezetet. Ebben három lehetőséget vázoltak fel a vadászjegy áremelésével kapcsolatban.

Tovább

 

Ismét lelőttek egy bükki farkast

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre 2018. október 8-án egy kifejlett európai szürke farkas fiatal hím példányának tetemére bukkant Nagyvisnyó külterületén. Az állaton egyértelműen azonosítható lőtt seb volt. Az egyed, amelynek mozgáskörzetét már korábbról ismerték, valószínűleg pár évvel ezelőtt a Bükkben született. A farkas fokozottan...

Tovább

 

Megnyílt az út a vadászjegy árának megduplázása előtt

Két salátatörvény tervezetét is benyújtották kormánypárti képviselők az országgyűlésnek. Ezek - egyebek mellett - lehetővé teszik, hogy ne törvény, csak miniszteri rendelet határozza meg a vadászjegyért fizetendő összeg mértékét.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek