Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

2021-es világkiállítás: nem tudni még, mennyibe fog kerülni

Nem mertem még megmutatni a költségeket a gazdasági miniszternek - tréfálkozott a FeHoVa megnyitóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A költségvetés nem tekinthető soknak egy világkiállítás kapcsán - reagált lapunknak a szervező miniszteri biztos.

Tovább

 

Éjjellátó céltávcső – olyan, mint a konyhakés

Vadászat során használni törvénytelen, forgalmazni teljesen legális - a különböző elektronikai rásegítésű céltávcsöveknek komoly piaca és forgalma van Magyarországon.

Tovább

 

Mészáros Lőrinc: '94-ben szerelmesedtem bele a vadászatba

Épp pálinkával kínált egy idős vadászt, amikor rácsodálkoztunk Mészáros Lőrincre, a FeHoVa egyik kiállítójára. A felcsúti polgármester-vállalkozó készségesen mesélt vadászélményeiről.

Tovább

 

2021-es világkiállítás: Semjén még nem merte megmutatni a költségvetést a pénzügyminiszternek

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke és Fazekas Sándor agrárminiszter beszédével kezdődött a 25. FeHoVa, amelyet stílszerűen a vadászkamar kürtegyüttese nyitott meg.

Tovább

 

Az erdők színesfémtolvajai az agancsgyűjtők

Akár 20 ezer forintot is fizet egy felvásárló a jó minőségű gímszarvas agancs kilójáért. Könnyű pénzszerzésnek tűnik, de a színesfém tolvajláshoz hasonlóan az agancsgyűjtés is bűncselekmény.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek