Magasles
 

Az állam ad pénzt lőszerre - retteghetnek a kárókatonák

Támogatásból vásárolt lőszerrel védekezhetnek a kárókatonák ellen a hazai tógazdaságok és a természetes vizeket kezelő szervezetek. A mára alaposan elszaporodott ragadozó madár komoly veszélyt jelent a halállományra, ezért a Földművelésügyi Minisztérium 11 millió forintot különített el a gyérítési programra.

Tovább

 

Aratás - halálos veszély a vadnak

Az őszi árpa és a repce aratásával megkezdődött az idei aratási szezon az országban - jelentette be Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára. Azonban ami a gazdálkodóknak munkájuk beérése, a vad számára halálos veszedelmet jelent.

Tovább

 

Fazekas: gyors csodák nincsenek

Az agrárminiszter szerint sikeres volt az elmúlt évek jogalkotása - újabb, átfogó törvényre már nem kell számítani, de a meglévőket még finomítják.

Tovább

 

Összefognának a magyar polgármesterek a medvetámadások ellen - Bukarest hallgat

Térképre vitték az elmúlt időszak medvetámadásait - a magyar falvak polgármesteri úgy érzik: Bukarest nem hajlandó meghallani a hangjukat.

Tovább

 

Már emberre is támadnak a medvék Hargitában

A juhokból akart lakmározni, de a Csíkdánfalvi Közbirtokosság nyáját őrző pásztort is megsebesítette egy medve szombat délelőtt. A férfit combsérüléssel szállították a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek