Magasles
 

Már a kormány sem beszél vadászati Világkiállításról

A kormány módosította az idei költségvetést, hogy az eddig vadászati világkiállításnak titulált rendezvény előkészítésére rendelkezésre álljon 7 milliárd forint. De a határozat már csak "vadászati kiállítást" emleget.

Tovább

 

Megállíthatatlannak tűnik az afrikai sertéspestis

Eddig érintetlen területen találtak ASP-vel fertőzött vaddisznót a NÉBIH laboratóriumában. Az összes fertőzött állat egyharmadát 2019-ben, az elmúlt két hétben jegyezték fel.

Tovább

 

Visszaeső orvvadászt ítéltek el 5 év börtönre, tárgyalás nélkül

A Marcali Járási Ügyészség lőfegyverrel visszaélés bűntette és orvvadászat bűntette miatt emelt vádat egy 29 éves, somogyszentpáli férfivel szemben, aki az illegálisan tartott lőfegyverével engedély nélkül vadászott, de a rendőrök tetten érték.

Tovább

 

Hétfőtől lehet kiváltani a megdrágult vadászjegyet

A szokásoktól eltérően nem január első napjától, csak a közepétől lehet kiváltani a vadászjegyet - immár dupla áron. Aki azonban a következő másfél hónapban ezt elmulasztja, az nem csupán a vadászatról mondhat le, de fegyvert is illegálisan tart.

Tovább

 

Az agrárkamara készíti a vadkárprotokollt

Egységes vadkárfelmérési útmutatót készít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a tervezet a NAK és az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) szakmai és finanszírozói közreműködése mellett készült - közölte az agrárkamara.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek