Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

ASP: nem csökken a készültség Belgiumban

Hetvenre emelkedett az afrikai sertéspestissel fertőzött vaddisznók száma Belgiumban - jelentette be René Collin, Vallónia, Belgium francia nyelvű, déli régiójának agrárminisztere kedden.

Tovább

 

Bitay: a tájegységi fővadászok maradnak a minisztériumnál

Nagy horderejű, törvényi változásra nem, csupán a meglévő jogszabályok finomhangolására készül a kormányzat - mondta a lapunknak adott interjúban Bitay Márton, az agrártárca vadászatért (is) felelős államtitkára. Arra sem számíthatunk, hogy az egységes vadkárptokollt rendeleti formába foglalják.

Tovább

 

Autóból lövöldözött a dubai trónörökös, hogy segítsen - videó

Mozgó autóból lőtt rá a dubai trón várományosa, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, egy nyársas antilopra. Igaz, a legnagyobb jószándék vezette az állatokat amúgy is szerető koronaherceget.

Tovább

 

Invazív fajok ellen harcolnak a Pilisi Parkerdőben

Erdészek és természetvédők közösen lépnek fel a Pilisi Parkerdő természetes élőhelyeit veszélyeztető invazív fajok ellen: a Pilisi Parkerdő Zrt. Pilismaróti és Visegrádi Erdészetének szakemberei a japánkeserűfű és a selyemkóró visszaszorítására koncentrálnak.

Tovább

 

ASP: a mangalicatartók kártérítést kapnak, a vadászoknak le kell nyelni a veszteséget

A sertéságazaton belül most dedikáltan a mangalicatartók kártérítéséről döntött a kormány: félmilliárd forintot különítettek el erre a célra. A vadászok továbbra sem kapnak kártérítést.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek