Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

A horgászoknak már van, a vadászok csak álmodozhatnak róla: elektronikus engedély

A jövő évtől kezdve a horgászok horgászkártyát válthatnak ki, amely - felhő alapú technológia segítségével - kiváltja az eddigi, papír alapú engedélyt és azonosítót. A vadászok ilyesmiről csak álmodhatnak.

Tovább

 

Gímszarvas és sertéspestis – szakmai konferencia Kaposvárott

Idén is megrendezi hagyományos szakmai konferenciáját a Somogy Megyei Vadászok Szövetsége és az OMVK Somogy Megyei Területi Szervezete.

Tovább

 

Vadászetika? Ugyan minek! Csak a pénz számít

Elektronikus céltávcső - használata törvényileg tilos és etikátlan. Mégis hatalmasat kaszálnak vele a vadászboltok, mert árusítani szabad. Megkérdeztük: miért? Egyedül a Kamara reagált - a többi lapít.

Tovább

 

ASP: 50 borsodi település érintett

Az országos főállatorvos vaddisznóban előforduló afrikai sertéspestis betegség előfordulása miatt a cigándi, a miskolci, a sárospataki, a tokaji, a szerencsi, a tiszaújvárosi, a gönci és a szikszói járás összesen ötven települését nyilvánította ideiglenes, vagy különösen fertőzött területté és vezetett be korlátozásokat.

Tovább

 

Állandósult a harc medve és ember között Erdélyben

Ezúttal a gazda már vasvillát ragadva próbálta elkergetni a medvét - fél sikerrel: bár a vad távozott, a megtámadott disznót is megölte. Bár a kilövési engedélyeket kiadták, lassan halad a gyérítés.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek