Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Érdekli a valós ASP helyzet? Itt a helye!

Immár hagyomány az őszi szakkonferencia Somogyban. Idén október 24-én, Kaposváron tájékozódhatnak az aktuális, vadgazdálkodási kérdésekről az érdeklődők.

Tovább

 

Inkább a pestis, mint egy vendégvadász

A terület nélküli vadászokban egyre gyakrabban felmerül: ha a vadásztársaságok nem győzik saját tagjaikkal az ASP miatt szükségesség vált állománygyérítést, miért nem engedik be a területükre a tagsággal nem rendelkezőket. Több puska, nagyobb teríték - ez a képlet azonban csak papíron ilyen egyszerű.

Tovább

 

2017 óta itt az ASP? A rendőrség segíthet a felszámolásában

Egy olvasónk oldotta meg a rejtélyt, amit sem a Nébih, sem a rendőrség, sem a hadsereg nem volt hajlandó. A rendőrség segítségét veheti igénybe a hivatal, ha a kiírtásra utasított nem tesz eleget a rá ruházott feladatnak.

Tovább

 

A TEK hajlandó vaddisznókra lövöldözni

A Nébih "külső fegyveres szerv" bevonásával tervezi az afrikai sertéspestis járványának megfékezését. Azt azonban nem árulták el, kire is gondoltak pontosan. Miközben lapunk ennek próbált utána járni, a főváros XII. kerülete elkezdte a felkészülést az ASP-re. Hogy a vadászati vezetők mit tesznek eközben, az a jelek szerint nem tartozik a vadászokra. >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Titokzatos fegyveres szerv fog vaddisznókra lövöldözni hangtompítóval és éjjellátóval

A Nébih kitart amellett, hogy fel sem merült a hivatal részéről a hangtompító és az elektronikus céltávcső alkalmazása. Annak ellenére is, hogy a véleményezésre kiküldött határozat-tervezetben szerepel. A hadsereget pedig ők nem is emlegették. Csak egy rejtélyes "külső fegyveres szervet".

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek