Magasles
 

Károlyi József közleménye

Károlyi József, a vadászati világkiállítás volt miniszeteri biztosa lapunkhoz az alábbi közleményt juttatta el, valamint kikötötte: az teljes terjedelemben, változtatás nélkül jelentethetjük meg kizárólag. Íme:

Tovább

 

A vad az államé, a kár a vadásztársaságé

Speciális ágazat a vadgazdálkodás: miközben nem saját tulajdonával gazdálkodik a jogosult, még biztosítást sem köthet az előforduló káreseményekre.

Tovább

 

Elkészült a vadászjegy emeléséről szóló miniszteri rendelet

"A Rendelet 50. § (1) bekezdésében, az "állami vadászjegy" szövegrész helyébe a "vadászjegy", a "tízezer" szövegrész helyébe a "húszezer" szöveg lép." - áll az agrártárca rendelet-tervezetében. Az áremelés indoka: "a vadgazdálkodási ágazat pénzügyi helyzetének rendezése".

Tovább

 

Károlyi grófot felmentették - Kovács Zoltán lett a vadászati világkiállítás főkoordinátora

Bár 2020 nyaráig volt kinevezve miniszteri biztosnak a 2021-es vadászati világkiállításnak Károlyi József gróf, november 30-án felmentették, az irányítás december elsejétől a volt kormányszóvivőhöz, Kovács Zoltánhoz került - őt ugyanis kormánybiztosnak nevezték ki ugyan erre a feladatra.

Tovább

 

Furcsa pár: íme Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert közös szenvedélye 

E tescogazdaságos próbacelebek - ahogy egyik kommentelőnk fogalmazott - közös szenvedélye a vadászok szapulása. Mindeddig igyekeztünk - helyettük is - megőrizni hidegvérünket, de mostanra béketűrésünk vége felé járunk már.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek