Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Glück: semmi szükség a vadászjegy árának emelésére

Tiltakozást szervez a vadászjegy áremelése ellen, mondván: legalábbis kérdéses a pénz értelmes felhasználása, és hiányzik a kamarai vezetésbe vetett, szükséges bizalom. Glück Balázzsal, a Magyar Vadászíjász Egyesület titkárával, bloggerrel beszélgettünk.

Tovább

 

Sportlövők és állatvédők is kapnak a világkiállítás millióiból

Százmilliós nagyságrendben jutna a pénzhez sok olyan szervezet, amelyek csak érintőlegesen kapcsolódnak akár a vadászathoz, akár a természetvédelemhez. Tovább elemezzük a 2021-es világkiállítás költségvetésének tervezetét.

Tovább

 

Világkiállítás: félmilliárdból projektcég, 129 millióból titkárság

A 2021-es vadászati világkiállításra már idén elköltene a kormány több mint félmilliárd forintot, a nemrégiben kormánybiztosnak kinevezett Kovács Zoltán tés titkársága pedig jövőre 129 milliót kapna.

Tovább

 

Elnökségi ülést tartott a Védegylet

A következő évre vonatkozó feladatokról is döntött az OMVV elnöksége idei évzáró ülésén. A vadászatra jogosultak érdekképviseletének programcsomagja a vadgazdálkodókat érintő legaktuálisabb jogi nehézségek megoldását célozza, emellett számos, a munkájukat segítő fejlesztést is tervez. A Védegylet budapesti székházában december 3-án tartott egyeztetésen...

Tovább

 

Társadalmi vitára bocsátották az áremelésről szóló rendelet-tervet

Társadalmi vitára bocsátotta a kormány honlapján az agrártárca az "egyes vadgazdálkodással összefüggő miniszteri rendeletek módosításáról" szóló előterjesztést. Ennek része a vadászjegy árának megduplázása.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek