Magasles
 

Sportlövők és állatvédők is kapnak a világkiállítás millióiból

Százmilliós nagyságrendben jutna a pénzhez sok olyan szervezet, amelyek csak érintőlegesen kapcsolódnak akár a vadászathoz, akár a természetvédelemhez. Tovább elemezzük a 2021-es világkiállítás költségvetésének tervezetét.

Tovább

 

Világkiállítás: félmilliárdból projektcég, 129 millióból titkárság

A 2021-es vadászati világkiállításra már idén elköltene a kormány több mint félmilliárd forintot, a nemrégiben kormánybiztosnak kinevezett Kovács Zoltán tés titkársága pedig jövőre 129 milliót kapna.

Tovább

 

Elnökségi ülést tartott a Védegylet

A következő évre vonatkozó feladatokról is döntött az OMVV elnöksége idei évzáró ülésén. A vadászatra jogosultak érdekképviseletének programcsomagja a vadgazdálkodókat érintő legaktuálisabb jogi nehézségek megoldását célozza, emellett számos, a munkájukat segítő fejlesztést is tervez. A Védegylet budapesti székházában december 3-án tartott egyeztetésen a...

Tovább

 

Társadalmi vitára bocsátották az áremelésről szóló rendelet-tervet

Társadalmi vitára bocsátotta a kormány honlapján az agrártárca az "egyes vadgazdálkodással összefüggő miniszteri rendeletek módosításáról" szóló előterjesztést. Ennek része a vadászjegy árának megduplázása.

Tovább

 

Világkiállítás: 250 milliót költenének jövőre a logóra, 750 millió ajándéktárgyakra

Bár a 2021-es vadászati világkiállítás logóját ünnepélyes keretek között mutatták be idén szeptember 8-án, az országos vadásznapon, egy kormány-előterjesztés jövőre 250 millió forintot áldozna logótervezésre, gyártásra és matricák készítésére. 750 milliót pedig ajándéktárgyak készítésére.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek