Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Visszaeső orvvadászt ítéltek el 5 év börtönre, tárgyalás nélkül

A Marcali Járási Ügyészség lőfegyverrel visszaélés bűntette és orvvadászat bűntette miatt emelt vádat egy 29 éves, somogyszentpáli férfivel szemben, aki az illegálisan tartott lőfegyverével engedély nélkül vadászott, de a rendőrök tetten érték.

Tovább

 

Hétfőtől lehet kiváltani a megdrágult vadászjegyet

A szokásoktól eltérően nem január első napjától, csak a közepétől lehet kiváltani a vadászjegyet - immár dupla áron. Aki azonban a következő másfél hónapban ezt elmulasztja, az nem csupán a vadászatról mondhat le, de fegyvert is illegálisan tart.

Tovább

 

Az agrárkamara készíti a vadkárprotokollt

Egységes vadkárfelmérési útmutatót készít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a tervezet a NAK és az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) szakmai és finanszírozói közreműködése mellett készült - közölte az agrárkamara.

Tovább

 

Világkiállítás: csak kérdések vannak

Tíz fős, kormánybiztosi titkárság, szervezőbizottság és a projektcég is bábáskodik a 2021-es vadászati világkiállítás körül. Mi a feladatuk? Miért kell ennyi szervezet? Ha nincs még költségvetése az expónak, mire költenek 2019-ben 7 milliárdot? Ezeket szerettük volna megtudni Kovács Zoltántól, a kiállítás kormányzati felelősétől.

Tovább

 

Agarakkal tépették szét az őzbakot az orvvadászok

Orvvadászokat fogtak el helyi vadászok segítségével az igali rendőrök Büssü határában december 29-én.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek