Magasles
 

250 millióan esznek magyar vadhúst

A magyar konyhának ki kell törnie a pörkölt és a vadgulyás kettősségből - mondja Csehkis Imre, a Vadex vadfeldolgozási ágazati igazgatója.

Tovább

 

A rapsicok nem ismernek kegyelmet: bőréért ölik most az elefántokat

Egyre gyakrabban találnak Mianmar erdeiben megnyúzott elefánttetemeket: a WWF adatai szerint illegálisan krém készül az állatok bőréből.

Tovább

 

Biztonságos-e a magyar vadhús?

A vad nincs állandó kontroll alatt, a természetben bármilyen betegséget összeszedhet. Nyugodtan fogyaszthatjuk-e - erről is kérdeztük Gyenes Sándort, a Fiwi-Hűt vadfeldolgozó ügyvezető igazgatóját.

Tovább

 

Fegyvert is raboltak a vadásztól

Hét vadászfegyvert, terepjárót és krosszmotort is vittek a fosztogatók.

Tovább

 

Gyönyörködjön bennük, amíg ki nem pusztulnak

Fotósorozat örökíti meg és hívja fel a figyelmet a kihalás szélén álló vadfajokra.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek