Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Kovács: 7 milliárd költ jövőre az állam a vadászati világkiállításra

Jövőre, év elején a megvalósítás szakaszába lép a 2021-es budapesti vadászati világkiállítás megrendezésének előkészítése - mondta Kovács Zoltán az "Egy a természettel" Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos.   Kovács Zoltán elmondta: a kormánybiztosság,...

Tovább

 

Idén félmilliárdot, jövőre 7 milliárdot költ az állam a világkiállításra

Megjelentek a kormányhatározatok a 2021-es vadászati világkiállítással kapcsolatban csütörtök este a Magyar Közlönyben. Idén 563 millióért jön létre a projektcég, jövőre pedig 7 milliárdot szán az expó előkészítésére a kormány.

Tovább

 

Egymilliárdot szánnak a világkiállítás reklámozására

Egy reklámcéget bízna meg a 2021-es vadászati világkiállítás kommunikációjával az expóról szóló előterjesztés szerint a kormány. Erre a célra kereken egymilliárd forintot szánnak.

Tovább

 

Sportlövők és állatvédők is kapnak a világkiállítás millióiból

Százmilliós nagyságrendben jutna a pénzhez sok olyan szervezet, amelyek csak érintőlegesen kapcsolódnak akár a vadászathoz, akár a természetvédelemhez. Tovább elemezzük a 2021-es világkiállítás költségvetésének tervezetét.

Tovább

 

Világkiállítás: félmilliárdból projektcég, 129 millióból titkárság

A 2021-es vadászati világkiállításra már idén elköltene a kormány több mint félmilliárd forintot, a nemrégiben kormánybiztosnak kinevezett Kovács Zoltán tés titkársága pedig jövőre 129 milliót kapna.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek