Magasles
 

Már a kormány sem beszél vadászati Világkiállításról

A kormány módosította az idei költségvetést, hogy az eddig vadászati világkiállításnak titulált rendezvény előkészítésére rendelkezésre álljon 7 milliárd forint. De a határozat már csak "vadászati kiállítást" emleget.

Tovább

 

Világkiállítás: csak kérdések vannak

Tíz fős, kormánybiztosi titkárság, szervezőbizottság és a projektcég is bábáskodik a 2021-es vadászati világkiállítás körül. Mi a feladatuk? Miért kell ennyi szervezet? Ha nincs még költségvetése az expónak, mire költenek 2019-ben 7 milliárdot? Ezeket szerettük volna megtudni Kovács Zoltántól, a kiállítás kormányzati felelősétől.

Tovább

 

Kovács: 7 milliárd költ jövőre az állam a vadászati világkiállításra

Jövőre, év elején a megvalósítás szakaszába lép a 2021-es budapesti vadászati világkiállítás megrendezésének előkészítése - mondta Kovács Zoltán az "Egy a természettel" Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos.   Kovács Zoltán elmondta: a kormánybiztosság,...

Tovább

 

Idén félmilliárdot, jövőre 7 milliárdot költ az állam a világkiállításra

Megjelentek a kormányhatározatok a 2021-es vadászati világkiállítással kapcsolatban csütörtök este a Magyar Közlönyben. Idén 563 millióért jön létre a projektcég, jövőre pedig 7 milliárdot szán az expó előkészítésére a kormány.

Tovább

 

Egymilliárdot szánnak a világkiállítás reklámozására

Egy reklámcéget bízna meg a 2021-es vadászati világkiállítás kommunikációjával az expóról szóló előterjesztés szerint a kormány. Erre a célra kereken egymilliárd forintot szánnak.

Tovább

«
1234

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek