Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Belterületi vadkilövés - a vadászat szürke zónája

Ezúttal Bicske belterületén döröghetnek a fegyverek: a rendőrség szeptember elsejétől november végéig engedélyezte a vadelejtést. A szabályok azonban alig teszik lehetővé az érdemi ritkítást - azonban a jelek szerint nincs kormányzati felelőse a belterületi vadelejtésnek.

Tovább

 

Tízezrek tiltakoznak, mert a kormány nem tesz semmit a medvetámadások ellen

Több mint 13 ezer Hargita megyei polgár panaszolta be a romániai környezetvédelmi minisztériumot az ombudsmannál (romániai megnevezése: a nép ügyvédje) a nagyvad-populációk szabályozásának elmulasztása miatt.

Tovább

 

Bárki meglesheti a szarvasok nászát – de csak óvatosan

A szeptember a szarvasbőgés időszaka országszerte, így a somogyi erdőkben is. A szerelmes nagyvadak megfigyelése páratlan élmény, de fontos, hogy közben ne zavarjuk meg az állatokat és legyünk tekintettel az erdőlátogatási korlátozásokra is.

Tovább

 

Cápával harcolt a krokodil a betevő falatért - videó

Konkurense akadt a halászok hajóját követő krokodilnak. Ahogy vízbe esett a "jutalomfalat", megjelent egy cápa is.

Tovább

 

5100 milliárdnyi uniós támogatást kap a természetvédelem 2004 óta

Az elmúlt évtizedek egyértelmű nyertese a természetvédelem, azért kell dolgozni, hogy a természet is nyertessé váljon - mondta a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára szombaton a Balaton-felvidéki Nemzeti Park létrehozásának 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen. >> a poszt folytatódik

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek