Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Pizzázni ment a vaddisznó Salgótarjánban – videó

Ezúttal egy fiatal vaddisznó okozott némi riadalmat: Salgótarjánban egy pizzériába is belátogatott a hívatlan vendég. Noha egyre gyakoribb problémát jelent a vad lakott területen való megjelenése, a helyzet egyhamar nem fog javulni.

Tovább

 

Aggasztóan sok a vad a Balaton körül

A Balaton térségében több helyen is tarthatatlan helyzet alakult ki a vadállomány elszaporodása miatt, ezért a Balatoni Szövetség (BSZ) kezdeményezi, hogy a belterületi vadgazdálkodás jogi hátterének megteremtéséig az önkormányzatok, a térség vadásztársaságai és a rendőrség összehangolt munkával végezzenek vadgyérítést télen az üdülőrégió belterületein. >>...

Tovább

 

NÉBIH: nem az a kérdés, bejut-e az országba a sertéspestis, hanem az, hogy mikor

Nem az a kérdés, hogy a betegség bekerül-e az országba, hanem az, hogy mikor - mondta a FeHoVa kiállításon Nemes Imre, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnökhelyettese. Miközben a hivatal új szabályokon dolgozik, egyre többen pletykálják: már jelen van a betegség az országban.

Tovább

 

A jószándék végez a legtöbb vaddal

Az emberek okozzák a legnagyobb gondot a Buda környéki erdőkben. A humánusnak vélt viselkedés azonban a vadnak és a lakóknak egyaránt rossz.

Tovább

 

Húscsempészek terjeszthetik el az afrikai sertéspestist

Ötszörösére nőtt a húst csempészők száma egy éve alatt Ukrajna felől - jelentette a NÉBIH. Fokozott ellenőrzéssel igyekeznek kiszűrni a húskészítmények illegális behozatalát a sertéspestissel fertőzött területekről.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek