Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

A milleniumi pavilon már a világkiállításra készül

Felújítják és áthelyezik a Gemenc Zrt. bárányfoki millenniumi pavilonját, az épület a pörbölyi Ökoturisztikai Központban vadászati és kulturális kiállítóhelyként működik majd.

Tovább

 

Így pusztít a cukiság - ne mentsd meg az őzeket!

Mit nem lehet azon megérteni, hogy nem árva? - teszi fel a kérdést közösségi oldalán a mályi Madármentő Állomás. Az elmúlt hetekben már négy őzgidát vittek be hozzájuk jószándékú túristák - akik valójában elrabolták anya mellől a fiatal őzeket.

Tovább

 

A Századvég fogja reklámozni a vadászati világkiállítást

Kiírták a pályázatot a 2021-es vadászati világkiállítás reklámozására. A promócióra - ahogy azt korábban megírtuk - 2019.ben (!) egymilliárd forintot szánnak. Mindössze egyetlen konzorcium jelentkezett a munkára, amely a Századvéget is soraiban tudja.

Tovább

 

Védd az erdőt - egyél vadat!

A legfrisseb hír: durván drágul a tojás, mert hamarosan nem forgalmaznak a legnagyobb áruházak ketreces tartásból származó terméket. Eközben az egyetlen, ténylegesen fenntartható élelmiszer-előállító szektort, a vadgazdálkodást, teljesen magára hagyták.

Tovább

 

Elképesztő gólyamészárlás Libanonban

Vadgazdálkodást nem folytatnak velük, húsukat alig fogyasztják, trófeája nincs - mégis tömegesen pusztítják Libanonban az Európába tavasszal visszatérő gólyákat. És mindezt a helyiek vadászatnak nevezik.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek