Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Bajban a vadászok: zuhan a vaddisznóhús ára

Akár 100 forint alá is eshet januárra a vaddisznóhús felvásárlási ára a húsfeldolgozók szerint. Ez komoly veszteséget okoz mind a régi, mind a frissen alakult vadásztársaságoknak. Lapunk az okoknak és a következményeknek járt utána.

Tovább

 

A vadász nem mesterlövész – 7 érv a hosszú lövések ellen

A vadászat nem háború, a vad nem ellenség és nem is céltábla - az etikus vadászatnak nem része a több száz méterről leadott lövés.

Tovább

 

Barlangok közé rejtette az FM a vadaskerteket

A barlangok nyilvántartásának módosításáról szóló rendelet-tervezetbe rejtett el az agrártárca változtatásokat egyes vadgazdálkodási eljárásokról. Vadaskertek, fácánok és korrupt hivatalnokok a célkeresztben.

Tovább

 

Betiltanák a csalisípot és a vadaskerteket

Társadalmi egyeztetésre bocsátotta az agrártárca a vadászati tájegységek vadgazdálkodási tervéről szóló rendelet-tervezetet. Meglepőnek tűnő tiltások találhatóak benne és csupán 24 óra áll az érintettek rendelkezésére a véleményezésre.

Tovább

 

A vadászat a nemzeti kultúra része

Interaktív Vadászati Tanösvényen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Budakeszi Vadasparkban a vadászat nagyjaival, hagyományával, látásmódjával. A park igazgatója reméli: hozzájárulnak a vadászattal kapcsolatos előítéletek lebontásához.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek