Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Megjelent az ASP a Dunán túl

Természetes védvonalként tekintettek az afrikai sertéspestis megfékezésével foglalkozó szakemberek a Dunára - egészen eddig. A legfrissebb hírek szerint Budakeszin megjelent az ASP, és úgy tűnik, egyszerre 170 vaddisznóval végzett.

Tovább

 

Kések, bicskák – a méret a lényeg

Vadászat során egy jó kés majdnem annyira nélkülözhetetlen, mint a megfelelő fegyver. A FeHoVa kiállításon Belencsák Mihállyal, egy négy generációs késkészítő család nagy öregjével beszélgettünk.

Tovább

 

Rekordévet zárt a Budakeszi Vadaspark

2017-ben minden eddiginél többen, mintegy 182 ezren látogattak el a Budakeszi Vadasparkba. Idén is érdemes lesz oda kirándulni: új helyre költözik a parasztudvar, megkezdődik a kilátó felújítása és új programcsokrot kínálnak többek között az óvodák számára.

Tovább

 

A vadászat a nemzeti kultúra része

Interaktív Vadászati Tanösvényen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Budakeszi Vadasparkban a vadászat nagyjaival, hagyományával, látásmódjával. A park igazgatója reméli: hozzájárulnak a vadászattal kapcsolatos előítéletek lebontásához.

Tovább

 

Orrszarvú ölte meg a magyar ökológust

Életét vesztette egy magyar vadvédelmi ökológus Ruandában. Gyöngyi Krisztiánnal egy keskenyszájú orrszarvú végzett az Akagera Nemzeti Park csütörtöki tájékoztatása szerint.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek