Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Így kell elkergetni a medvét a kertedből – videó

Egy medvecsalád vette birtokba a kanadai Jordan Cote hátsó kertjét. A férfi úgy kergette el őket, ahogy talán még senki.

Tovább

 

A kormányhivatal előtt az ukrán kerítés ügye

A magyar-ukrán határra felállítandó kerítéssel akarják megfékezni az afrikai sertéspestis magyarországi elterjedését - számoltunk be róla hétfőn. Kedden már a Szabolcs megyei kormányhivatal vizsgálja a megvalósítás lehetőségeit.

Tovább

 

Kerítés épülne az ukrán határra – ezúttal a vaddisznók ellen

Kerítéssel védenék az országhatárt az afrikai sertéspestist terjesztő vaddisznóktól az állattartók. A betegség megjelenése óriási károkkal fenyegeti az ágazatot.

Tovább

 

Székelyudvarhely utcáin is medvék járnak – videó

Már Székelyudvarhelyre is bemerészkedtek a medvék. Egy példány legalábbis a város utcáin futkorászott vasárnap hajnalban - derül ki az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-csoportban az esti órákban közzétett felvételekről.

Tovább

 

"Örülnék, ha az összes vadász tartalékos katona lenne"

Pedagógusok tiltakoznak a lőterek építése ellen, noha a kormány soha nem tervezett lőállásokat iskolákba. Erről is beszélt lapunknak Kun Szabó István vezérőrnagy, miniszteri biztos. A tábornok elmondta: örülne, ha a vadászok belépnének a területi tartalék rendszerbe.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek