Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Sertéspestis: még e héten megjelenik az új főállatorvosi rendelet

Visszakozott a NÉBIH, miután Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és a vadászati érdekképviselet egyértelművé tette: még az afrikai sertéspestis elleni küzdelem során sem engedélyezhető az elektronikus céltávcső használata.

Tovább

 

Semjén: még a NÉBIH javaslatára sem engedélyezhető az éjjellátó céltávcső

Az afrikai sertéspestis elleni küzdelem jegyében a szakhatóság új szabályokat dolgoz ki a napokban. Ezek egyike lenne, hogy engedélyeznék az éjjellátó céltávcsövek használatát állománycsökkentés érdekében. Semjén Zsolt lapunknak kijelentette: ez semmiképp nem történhet meg.

Tovább

 

NÉBIH: nem az a kérdés, bejut-e az országba a sertéspestis, hanem az, hogy mikor

Nem az a kérdés, hogy a betegség bekerül-e az országba, hanem az, hogy mikor - mondta a FeHoVa kiállításon Nemes Imre, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnökhelyettese. Miközben a hivatal új szabályokon dolgozik, egyre többen pletykálják: már jelen van a betegség az országban.

Tovább

 

Évente százezer madarat ölnek meg a légvezetékek

Évente közel százezer madarat ér halálos áramütés Magyarországon, amelyek természetvédelmi értéke megközelíti az egymilliárd forintot, de eszmei értékük ennél sokkal magasabb lehet, ezért is szükséges védelmük - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn sajtótájékoztatón.

Tovább

 

FeHoVa: a nézőcsúcs elmaradt, de 55 ezren így is látták

Az idén negyedszázados FeHoVa ugyan nem tudott nézőcsúcsot beállítani, de így is megközelítette a látogatók száma a 60 ezres csúcsot.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek