Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Csányi: nincs értelme az igénynek, hogy az ember ne avatkozzon be a természetbe

Soha nem létezett a zöldek által hangoztatott aranykor, melyben az ember és a természet harmóniában élt. Ezzel szemben a vadgazdálkodás sokkal több a vadászatnál, az élőhely fenntartását, javítását, a fajok megmaradását segítő tevékenység, és a vadászat ennek egyik eszköze - Csányi Sándor nyilatkozott a 24.hu-nak.

Tovább

 

Emberi hanyagság hozta Magyarországra a sertéspestis vírusát

Magyarországon eddig kizárólag heves megyében mutatták ki az afrikai sertéspestis vírusát elhullott vaddisznókban. A lokális, a déli határtól messze lévő felbukkanás azt jelzi: emberi hanyagság hurcolta be a fertőzést az ország területére.

Tovább

 

Újabb ASP megbetegedést észleltek

Újabb fertőzött vaddisznót találtak Heves megyében. Április 21. óta összesen öt tetemnél mutattak ki afrikai sertéspestist (ASP) - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) országos főállatorvosa.

Tovább

 

Hivatalos: megjelent Magyarországon az afrikai sertéspestis

Afrikai sertéspestis vírusát mutatta ki vaddisznóban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma szombaton, a fertőzött tetemet Heves megyéből szállították be vizsgálatra a hatósághoz.

Tovább

 

Négy vadgázolás egyetlen nap alatt, pedig elkerülhető a baleset – videó

Három őzet és egy vaddisznót ütöttek el autósok egyetlen nap alatt Veszprémben. Hogyan lehet elkerülni a vadgázolásokat? Hasznos-e a vadriasztó síp? Mit tegyünk, ha elkerülhetetlen az ütközés? Ezeknek jártunk utána.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek