Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

A többi néma csend

Jelentős plusz bevételhez jutott a kamara, így a megyei szervezetek is, miután a kormány egyebek mellett a vadászok teljes befizetését az OMVK-nál hagyja. Arra voltunk kíváncsiak, mihez kezdenek a megyei kamarák a plusz forrással.

Tovább

 

Kilövik az emberre támadó medvét

A bukaresti környezetvédelmi minisztérium jóváhagyta annak a medvének a kilövésére vonatkozó kérelmet, amelyik a múlt hét végén súlyosan megsebesített egy férfit Csíkszentkirályon - közölte Szép Róbert, a Környezetvédelmi Őrség helyettes főfelügyelője.

Tovább

 

Aggasztóan sok a vad a Balaton körül

A Balaton térségében több helyen is tarthatatlan helyzet alakult ki a vadállomány elszaporodása miatt, ezért a Balatoni Szövetség (BSZ) kezdeményezi, hogy a belterületi vadgazdálkodás jogi hátterének megteremtéséig az önkormányzatok, a térség vadásztársaságai és a rendőrség összehangolt munkával végezzenek vadgyérítést télen az üdülőrégió belterületein. >>...

Tovább

 

Kezdődik a rókák vakcínázása - figyeljen az ebzárlatra

Szombaton kezdődik és október 14-ig tart a vadon élő rókák őszi veszettség elleni vakcinázása, ezért az érintett térségekben ennek kezdetétől számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el az illetékes járási főállatorvos - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán.

Tovább

 

Halálos vadgázolás Győr mellett

Egy személygépkocsi vezetője vesztette életét Halászi közelében.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek