Magasles
 

Pörökölt, bor és vadászkutyák a Zalai terítéken

Háromnapos fesztivál kezdődik pénteken, szeptember 7-én Zalaegerszegen. A város terein vadpörköltfőző csapatok mérik össze tudásukat - aki belekanalaz a versenyművekbe, még a helyi játszótereket is szépíti.

Tovább

 

Vadhúst a menzára

Az Agrárminisztérium sokat dolgozik azon, hogy a vadhús a közétkeztetésben is nagyobb szerepet kapjon - mondta Bitay Márton Soponyán, a XII. Vadgasztronómiai Fesztiválon szombaton.

Tovább

 

A vadhús még nyersen is biztonságos

Bár a szarvaskolbászban - a műfaj szabályai szerint - nyers hús van, semmivel nem veszélyesebb, mint a házisertésből készült termék. Sőt, sokkal biztonságosabb, mint az otthoni disznóvágás után készülő kolbász - állítja Kosztricz László, a vadhúsokból készült ételek egyik szakértője, készítője.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek