Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Vaddisznók költöztek a miskolci lakótelepre

Rettegésben tartja egy konda a Miskolc egyik lakótelepén élőket - legalábbis az egyik kereskedelmi televízi híradása szerint. Az kétségtelen, hogy hajnalonta a panelek közötti nyílt területen gyakori vendég a vad.

Tovább

 

Aggasztóan sok a vad a Balaton körül

A Balaton térségében több helyen is tarthatatlan helyzet alakult ki a vadállomány elszaporodása miatt, ezért a Balatoni Szövetség (BSZ) kezdeményezi, hogy a belterületi vadgazdálkodás jogi hátterének megteremtéséig az önkormányzatok, a térség vadásztársaságai és a rendőrség összehangolt munkával végezzenek vadgyérítést télen az üdülőrégió belterületein. >>...

Tovább

 

Őzek béníthatják meg a magyar légierőt

A magyar légierő működését befolyásolják már a kecskeméti bázis körül elszaporodott őzek. A honvédség szerint még a légtérvédelmet ellátó Gripenek fel- és leszállását is megzavarhatják.

Tovább

 

Belterületi vadkilövés - a vadászat szürke zónája

Ezúttal Bicske belterületén döröghetnek a fegyverek: a rendőrség szeptember elsejétől november végéig engedélyezte a vadelejtést. A szabályok azonban alig teszik lehetővé az érdemi ritkítást - azonban a jelek szerint nincs kormányzati felelőse a belterületi vadelejtésnek.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek