Magasles
 

Vadászok pénze: hogyan lesz ifjúsági programból megyei ingatlanvásárlás?

Ifjúságnevelő programból ingatlanvásárlás és kisfilm a vadászokról - ilyesmire költi a Vadászkamara a vadászoktól befolyó tízmilliókat. Arra voltunk kíváncsiak: miként szolgálja az elköltött pénzt a kitűzött célokat.

Tovább

 

Bárándy: nem nőtt az etikai bizottságok súlya

Bár az OMVK vezetése azt ígérte a kötelező kamarai tagság visszaállítása után, hogy az etikai eljárások szerepe felértékelődik, egyáltalán nem érzékeli ezt a tendenciát az országos etikai bizottság elnöke, Bárándy Péter.

Tovább

 

Nincs büntetése az Etikai Kódex megsértésének

Mennyit ér az az Etikai Kódex, melynek megsértéséért mindössze megrovás, vagyis egy "verbális dádá" jár csupán? Bár a kötelező kamarai tagsággal elvben felértékelődne az etikai eljárások intézménye, a kamara belső szabályzata nem enged kizárni egyetlen renitens vadászt sem.

Tovább

 

A horgászoknak már van, a vadászok csak álmodozhatnak róla: elektronikus engedély

A jövő évtől kezdve a horgászok horgászkártyát válthatnak ki, amely - felhő alapú technológia segítségével - kiváltja az eddigi, papír alapú engedélyt és azonosítót. A vadászok ilyesmiről csak álmodhatnak.

Tovább

 

Vadászetika? Ugyan minek! Csak a pénz számít

Elektronikus céltávcső - használata törvényileg tilos és etikátlan. Mégis hatalmasat kaszálnak vele a vadászboltok, mert árusítani szabad. Megkérdeztük: miért? Egyedül a Kamara reagált - a többi lapít.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek