Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Félmilliót ér a Nimród főszerkesztősége Kovácsnak

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöksége tavaly nyáron közölte, hogy júlis 27-től 2021. december 31-ig Kovács Zoltán volt kormányszóvivőt, a 2021. évi "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításért felelős kormánybiztost bízzák meg a Nimród Vadászújság főszerkesztői feladataival.

Tovább

 

A solymászok hallatják a hangjukat - a vadászati vezetők nem

Egy hete írtunk a Magyar Solymász Egyesület elnökének durva, rasszista kijelentéseiről, majd a társaság működéséről. Miközben a solymászok nyílt levélben álltak ki elnökükkel szemben, a magyar vadászati vezetők továbbra is hallgatnak.

Tovább

 

Törvénysértően működik a Magyar Solymász Egyesület

A magyar solymászberkekben dúló vihart rasszista kommentjeinek törlésével és mély hallgatással igyekszik átvészelni Prágay István elnök. Így arra sem reagált: mennyire működik törvényesen az irányítása alatt a Magyar Solymász Egyesület.

Tovább

 

Merkel barom, lengyel zsidó, az arabok “homoki niggerek” - a fősolymász szerint

Rasszista, mocskolódó hozzászólásokat ír a közösségi oldalon a Magyar Solymász Egyesület elnöke. Prágay István egyébként a magyar solymász társadalmat képviseli a 2021-es vadászati világkiállítás szervező testületében, emellett a Kovács Zoltán államtitkár vezette Nimród szerkesztőbizottságának tagja.

Tovább

 

A vadászatban nincs politika - mondta a politikus

Az új Nimród egyik oszlopos tagja III./III-as tiszt volt a kommunizmusban évtizedeken keresztül. Alkalmazható egy ilyen ember egy szakmai lapnál? Kovács Zoltán államtitkár-főszekresztő szerint a vadászat független a politikától. Furcsa ezt egy fekete öves, hivatásos politikus szájából hallani.

Tovább

«
123

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek