Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

A TEK hajlandó vaddisznókra lövöldözni

A Nébih "külső fegyveres szerv" bevonásával tervezi az afrikai sertéspestis járványának megfékezését. Azt azonban nem árulták el, kire is gondoltak pontosan. Miközben lapunk ennek próbált utána járni, a főváros XII. kerülete elkezdte a felkészülést az ASP-re. Hogy a vadászati vezetők mit tesznek eközben, az a jelek szerint nem tartozik a vadászokra. >> a poszt folytatódik

Tovább

 

A solymászok hallatják a hangjukat - a vadászati vezetők nem

Egy hete írtunk a Magyar Solymász Egyesület elnökének durva, rasszista kijelentéseiről, majd a társaság működéséről. Miközben a solymászok nyílt levélben álltak ki elnökükkel szemben, a magyar vadászati vezetők továbbra is hallgatnak.

Tovább

 

Törvénysértően működik a Magyar Solymász Egyesület

A magyar solymászberkekben dúló vihart rasszista kommentjeinek törlésével és mély hallgatással igyekszik átvészelni Prágay István elnök. Így arra sem reagált: mennyire működik törvényesen az irányítása alatt a Magyar Solymász Egyesület.

Tovább

 

Vadász leszel és katona… – összeborult a honvédség és a vadászkamara

Együttműködési keretmegállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, az Országos Magyar Vadászati Védegylet és az Országos Magyar Vadászkamara. Azt azonban homály fedi, pontosan hogyan is működne együtt a hadsereg és a vadásztársadalom.

Tovább

 

Kiderült, mennyit kapnak a megyei kamarák a világkiállítási programokra

Noha a vadászati világkiállítás anyagi részével kapcsolatos döntésekről semmit nem lehet tudni, mégis úgy tűnik: véglegesítették a költségvetést. Azt legalábbis kőbe vésték, mennyit költhetnek a megyei kamarai szervezetek: három év alatt kevesebbet, mint amennyit csak idén kommunikációra irányoztak elő.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek