Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Semjén: világkiállítás lesz 2021-ben

A FeHoVa 2019 kiállítás megnyitóján Semjén Zsolt kijelentette: minden álhír terjesztése ellenére, ahogy 1971-ben, úgy 2021-ben is vadászati világkiállítást rendez Budapest. Kovács Zoltán kormánybiztos az őszinteség fontosságát hangsúlyozta.

Tovább

 

A vadhús még nyersen is biztonságos

Bár a szarvaskolbászban - a műfaj szabályai szerint - nyers hús van, semmivel nem veszélyesebb, mint a házisertésből készült termék. Sőt, sokkal biztonságosabb, mint az otthoni disznóvágás után készülő kolbász - állítja Kosztricz László, a vadhúsokból készült ételek egyik szakértője, készítője.

Tovább

 

Kések, bicskák – a méret a lényeg

Vadászat során egy jó kés majdnem annyira nélkülözhetetlen, mint a megfelelő fegyver. A FeHoVa kiállításon Belencsák Mihállyal, egy négy generációs késkészítő család nagy öregjével beszélgettünk.

Tovább

 

FeHoVa: a nézőcsúcs elmaradt, de 55 ezren így is látták

Az idén negyedszázados FeHoVa ugyan nem tudott nézőcsúcsot beállítani, de így is megközelítette a látogatók száma a 60 ezres csúcsot.

Tovább

 

Éjjellátó céltávcső – olyan, mint a konyhakés

Vadászat során használni törvénytelen, forgalmazni teljesen legális - a különböző elektronikai rásegítésű céltávcsöveknek komoly piaca és forgalma van Magyarországon.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek